Известие

Collapse
No announcement yet.

Изпускателен колектор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изпускателен колектор

Здравейте колеги,

имам един проблем, за който си мислех че е от центровката но във Ванто Трейд твърдят че е е от изпускателния колектор. Според тях за да могат да ми оправят колата трябва да си намеря нов. Та въпроса ми е може ли някой да ми каже ориентировъчна цена за такъв колектор. Ако някой има представа и от къде евентуално мога да си намеря на старо и колко би ми струвало ще бъде идеално.
    Колата е Алфа Ромео Спортвагон 2.0 TS , 2000-та година

Надявам се че някой ще може да помогне, че яко съм се спекъл като го разбрах. Благодаря предварително!
    Alfa 156 Sportwagon

Нов колектор Той се ремонтира Щот утре може да ти кажат нов мотор да им занесеш че тоя не става Иначе колектор имам ма може и да ти ремонтираме тоя така че обади се
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

съшност колектора е всмукателен , не изпускателен. показаха ми че вече бил лепен със силикон. за сега съм я оставил там. Бобо, според теб има ли смисъл пак да се лепи. можеш ли да ми дадеш някакви твои координати, за да се свържа с теб.
      Alfa 156 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от borisko
        съшност колектора е всмукателен , не изпускателен. показаха ми че вече бил лепен със силикон. за сега съм я оставил там. Бобо, според теб има ли смисъл пак да се лепи. можеш ли да ми дадеш някакви твои координати, за да се свържа с теб.
        За всмукателен нещата са други Иначе 0888 232 484 Бобо
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
        X